Zwanger (worden) en vragen over voeding?


Steeds meer vrouwen die zwanger willen worden, of zwanger zijn hebben vragen over voeding en beweging. Wat mag je nu wel of juist niet eten en hoeveel? En kun je nu beter wel of niet sporten? Ook voor dit soort vragen kun je bij mij terecht! Hieronder een artikel waarin meer over dit onderwerp staat geschreven. Maar uiteraard vind ik het leuk om als moeder van, een inmiddels zeer actieve dame van 3,5, om zelf ook hier wat over te schrijven.

http://www.nu.nl/eten-en-drinken/4558677/veel-zwangere-vrouwen-hebben-vragen-voeding.html

Mijn zwangerschap was vooral genieten, ik had op wat ochtend misselijkheid na echt een prima zwangerschap! Grappig was dat ik automatisch geen trek had in alcohol en koffie, dus dat was makkelijk. Ook de diverse (rauwe) vis en vlees-producten kon ik prima achterwege laten. Sushi met komkommer smaakt ook prima 🙂 en het gemis uiteraard naderhand ruimschoots ingehaald! Ook qua hoeveelheid voeding kon ik prima maat houden, geen extra porties of snacks. En omdat ik me zo goed voelde heb ik vrijwel tot de laatste weken prima kunnen sporten. Met name Zumba en veel fietsen gingen prima. Wellicht dat de kleine meid daardoor zo actief is? Ik ben benieuwd naar jou zwangerschap-ervaring, dus deel het gerust!

zwanger

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *